PXL Congress

Energize yourself

26-04-2021
PXL Congress - Elfde-Liniestraat 23a (Gebouw D) - 3500 Hasselt

In een werkomgeving die vol uitdagingen zit, waar veranderingen mekaar snel opvolgen, waar de informatiestromen toenemen, waar innovatieve ideeën gegeerd zijn, waar verwachtingen groeien,… is een omgeving waar veel beroep wordt gedaan op ons energiepijl, ons aanpassings- en uithoudingsvermogen. Een topsportomgeving.

De vraag is dan ook: hoe kan je de beste topsportprestaties leveren?
Het antwoord is: een verantwoorde, onderbouwde en bewezen aanpak, samen met een goede coach.

Om topsportprestaties op vlak van ons werk te leveren, gaan we tijdens deze opleiding aan de slag met bewezen inzichten, aanpakken, vaardigheden om ook op mentaal vlak topsportprestaties te kunnen leveren.

En wat is belangrijk bij het trainen naar topsportprestaties? Wel, dat we onze energie weloverwogen opbouwen en slim en gedoseerd inzetten met tussendoor voldoende recuperatiemomenten opdat onze spieren kunnen herstellen van de geleverde inspanningen om vervolgens weer tot nieuwe inspanningen te kunnen komen.

Energize yourself! biedt je de bewezen ingrediënten om energiek aan het werk te gaan en gezonde, verantwoorde en energiegevende mentale topsportpresentaties neer te zetten.
Een workshop voor iedereen die het welzijn en de werkgoesting van zichzelf en zijn medewerkers op topniveau wil brengen.

 

Doelgroep

Leidinggevenden, managers, coördinatoren, stafmedewerkers, hulpverleners, gezondheidswerkers, teamcoaches, vormingswerkers, (zorg)leerkrachten, verantwoordelijken, supervisors, medewerkers tout court.

Datum en tijd

Maandag 26 April 2021
van 13:00 tot 16:30u.

Inschrijven kan tot en met: Vrijdag 16 April 2021
Kosteloos annuleren kan tot en met: Vrijdag 16 April 2021

Sprekers

Sonja Reckers

Sonja Reckers is master in de gezondheidswetenschappen, coach en facilitator op vlak van welzijn en engagement in organisaties, expert in stress, burn-out, bore-out, veerkracht en erkend bem...

Meer

Prijs

Deelnemer: 80,00 EUR

PXL-Alumni: 68,00 EUR

PXL-Personeel: 60,00 EUR

PXL-Postactieven: 68,00 EUR

PXL-Student: 40,00 EUR

Contactpersoon

Ivette Leten

Coördinator levenslang leren

ivette.leten@pxl.be