PXL Healthcare

Vaccinatie griepvaccin

In functie van de verspreiding van de griep door zorgverleners wordt door zorginstellingen gevraagd om zo veel mogelijk stagiairs en collega’s die met patiënten in de gezondheidszorg in aanraking komen preventief te vaccineren tegen de griep.

De hogeschool heeft bij Mensura, de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, nagevraagd of een vaccinatiecampagne mogelijk is. Momenteel is ook de voorraad griepvaccins bij Mensura uitgeput maar in een volgende bestelling kunnen zij het gewenst aantal vaccins voor PXL-Healthcare aanvragen en vanaf beschikbaarheid de vaccinatie opstarten.

Bij meer dan 20 aanvragen zullen zij de griepvaccins toedienen op campus Guffenslaan. Bij minder dan 20 aanvragen, zal ieder individueel zijn of haar vaccin bij een kantoor van Mensura moeten laten toedienen.

Deze oproep tot vaccinatie is niet dwingend maar wij hopen toch dat ook wij erin slagen zo veel als mogelijk zorgverleners te overtuigen om zich te laten vaccineren. De kostprijs bedraagt ongeveer 20.5€ die de Hogeschool vervolgens zal aanrekenen. Een griepvaccin bestellen via onderstaande inschrijflink betekent dat deze zal worden aangerekend zodra de levering heeft plaatsgevonden.

Prijs

PXL-Personeel: 20,50 EUR

PXL-Student: 20,50 EUR