PXL Congress

Balans in gezin, werk en vrije tijd

20-10-2020
PXL-Congress - Elfde Liniestraat 23a (Gebouw D) - 3500 Hasselt

Op een toegankelijke, nuchtere manier neemt Karen Kelchtermans je mee op een innerlijke zoektocht via haar eigen inzichten. Ze legt uit hoe behoeftes en verwachtingen die ons tijd en energie kosten niet van onszelf komen, en hoe dat leidt tot een gebrek aan balans. Ze houdt zich ver van het zweverige en stelt zichzelf ook kwetsbaar op door te refereren naar voorbeelden uit haar eigen leven. (Saskia)

 

Er loopt iets fout. Maar wat? Veel mensen zitten vast in het ploetermodel. Ze werken (te) hard om recht te blijven in de ratrace en alle ballen – job, huishouden, relatie – in de lucht te houden. Ze kampen met zuurstofnood en hebben nauwelijks tijd voor zichzelf en hun relatie(s).

Overal rondom ons vallen er slachtoffers van dat samenlevingsmodel, bij vrouwen én mannen. Een aantal welvaartsverschijnselen als burn-outs, de vele gebroken relaties en overprikkelde kinderen zijn een indicatie dat onze samenleving uit balans is. We zijn iets verloren, maar wat?

Stel je eens voor…

…dat je erachter komt dat veel behoeftes en verwachtingen die je tijd en energie kosten, niet van jou komen? Dat je ze cadeau kreeg van vorige generaties of de tijdsgeest die jou mee vormde? Dat je beseft dat je je daarvan kan losmaken en dichter kan komen bij jezelf en wat jij écht nodig hebt? Wat een bevrijding zou dat zijn?

Deze workshop is een gids naar de verloren kennis van mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, als hulpbron voor meer balans. Met een aantal praktische tools leidt Karen Kelchtermans je naar meer balans in gezin, werk en vrije tijd.

 

Datum en tijd

Dinsdag 20 Oktober 2020
van 16:00 tot 19:00u.

Einde inschrijvingen: Maandag 12 Oktober 2020
Annulatie mogelijk tot en met: Maandag 12 Oktober 2020

Docenten

Eva Pareyn

Business Coach & Trainer bij Coaching Square

Eva is een warme, nuchtere en doelgerichte coach die vanuit haar ervaring als personal coach en trainer in stressreductie, deelnemers anders n...

Meer

Karen Kelchtermans

ICF-coach, mentor en auteur van het boek Liefde in balans

Karen groeide zelf van ploetermoeder naar een vrouw meer in balans, met vallen en opstaan. Ze ging aan de slag met haarzelf en vo...

Meer

Contactpersoon

Heidi Janssen

Vormingscoördinator

heidi.janssen@pxl.be

Bijlagen

Bijlage
PDF Balans gezin werk en vrije tijd.pptx.pdf