Hogeschool PXL

PXL-inspiratiebeurs SDGs voor onderwijs

10-10-2024
Hogeschool PXL - Campus Elfde-Linie - Elfde-Liniestraat 23a - 3500 Hasselt

Hogeschool PXL organiseert op donderdag 10 oktober 2024 in PXL-Next in Hasselt een inspiratiebeurs SDG (duurzame ontwikkelingsdoelen) voor alle professionals in het brede onderwijsveld: leerkrachten kleuter -, lager en secundair onderwijs, lerarenopleiders/lectoren hoger onderwijs, pedagogische begeleidingsdiensten en inspectie.

De doelstelling is onderwijsprofessionals te inspireren in het domein van duurzaamheidseducatie. Enerzijds organiseren we een
inspiratiebeurs die ingaat op de verschillende dimensies van duurzaamheid (de 17 SDGs) relevant voor het onderwijsveld. Anderzijds bieden we een reeks interactieve sessies aan, verspreid over de hele dag, om zo deelnemers de kans te geven zich verder te informeren over duurzaamheid.

Wij nodigen u bij deze graag uit op dit speciale
GRATIS event. U bent de ganse dag doorlopend welkom. Voor de interactieve sessies kan u zich uiterlijk tot 5 juli inschrijven via deze page, voor 1 tot maximum 3 sessies uit eender welk tijdsblok.

 

Voor- of nadien verwelkomen we u graag op onze inspiratiebeurs SDGs voor onderwijs.  Diverse organisaties die werken rond (educatie voor) duurzaamheid in het onderwijs zullen hun initiatieven tonen en duiden. We presenteren ook een reeks PXL-gebonden initiatieven rond onderwijs over en voor duurzaamheid.

Indien u ENKEL wil deelnemen aan de beurs met de infostanden en dus geen sessie(s) wil volgen, klik dan hier om u te registreren.


Locaties:

  • PXL-NeXT Hasselt
  • PXL Mad-School of Arts Hasselt
  • PXL-Business Hasselt
  • PXL-Green Office

 

Datum en tijd

donderdag 10 oktober 2024
09:00 ⇾ 16:30

Contactpersoon

Ruben Kelchtermans

ruben.kelchtermans@pxl.be

Valeria Catalano

Valeria.Catalano@pxl.be