Hogeschool PXL

Hogeschool PXL: Jobevent 2025

Park H - Esplanade (Trixxo Arena) - Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 Hasselt

 Hogeschool PXL, VOKA - Kamer van Koophandel Limburg en VDAB slaan de handen in elkaar


Op donderdag 13 februari 2025 organiseert Hogeschool PXL, in samenwerking met VOKA - Kamer van Koophandel Limburg en VDAB, het jaarlijkse PXL-Jobevent. Dit evenement speelt in op de groeiende krapte op de arbeidsmarkt, een zorg die Vlaamse ondernemers steeds meer bezighoudt. De verwachting is dat deze krapte in de komende jaren verder zal toenemen, waardoor dringende maatregelen noodzakelijk zijn. Het PXL-Jobevent vormt een van de vele initiatieven om deze uitdagingen aan te pakken.

Het evenement vindt dit jaar plaats in twee delen, weliswaar op 1 dag! In de voormiddag wordt het event geopend voor alle werkzoekenden uit de regio. Dit biedt hen de mogelijkheid om direct in contact te komen met werkgevers en te profiteren van de aanwezige kansen op de arbeidsmarkt. Hogeschool PXL benadrukt hiermee haar maatschappelijke rol in het ondersteunen van werkzoekenden, met als doel de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verkleinen.

Traditioneel is de namiddag, van 13.00u tot 16.00u, gereserveerd voor de afstuderende PXL-studenten. Dit gedeelte van het evenement is gericht op het bieden van maximale kansen aan deze studenten in hun zoektocht naar een eerste baan. Naast de mogelijkheid om een baan te vinden, is het evenement ook een belangrijke gelegenheid voor alle PXL-studenten om waardevolle contacten te leggen voor stageplaatsen, of om een bijverdienste te vinden als job- of werkstudent.

 

De samenwerking tussen Hogeschool PXL, VOKA - Kamer van Koophandel Limburg, en VDAB benadrukt de noodzaak van een gezamenlijke aanpak om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken. Door bedrijven en werkzoekenden samen te brengen, worden directe oplossingen gecreëerd voor de vraag naar geschoold personeel. Bovendien helpt het PXL-Jobevent afstuderende studenten om sneller en efficiënter hun weg naar de arbeidsmarkt te vinden, wat bijdraagt aan het verlichten van de huidige tekorten.

 

Het PXL-Jobevent 2025 biedt zowel werkzoekenden als afstuderende PXL-studenten een platform om waardevolle contacten te leggen met potentiële werkgevers. Door de samenwerking met VOKA en VDAB wordt een breed netwerk van bedrijven en organisaties aangetrokken, waardoor de kansen voor werkzoekenden en studenten aanzienlijk worden vergroot. In tijden van arbeidsmarktkrapte toont dit evenement wederom het belang aan van een sterke samenwerking tussen onderwijsinstellingen en de bedrijfswereld.


Het PXL-Jobevent vindt plaats op donderdag 13 februari 2025 in de Esplanade (Trixxo Arena) ter hoogte van de site "Park H" van 08.30u tot 16.00u.

Deelnameformules & inschrijven

Alle info met betrekking tot de deelnameformules vind je terug op onze website

Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW.

 

De verrekening van de Voka-korting en/of opname van de advertentie in de jobkrant gebeurt door PXL na de bevestiging van de inschrijving.

 

Registratie

 

Je wenst in te schrijven maar je bent nog niet geregistreerd?  Doorloop de registratie via de 2de button voor een vlotte en correcte inschrijving:

 

 



Privacy

Hogeschool PXL en PXL-NeXT verwerken uw persoonsgegevens met de nodige zorg.  Indien je verdere vragen hebt omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kan je steeds contact opnemen met onze DPO en het privacy team via privacy@pxl.be
, of kan u onze privacyverklaring raadplegen.

Opmerkingen

Opbouw

 

Indien de stand wordt opgebouwd door een externe firma, dan dient dit te gebeuren op woensdag 12 februari 2025. De opbouw kan vanaf 15.00 uur.

 

Standen die door de recruiters zelf worden opgebouwd door middel van het opstellen van kleinere materialen zoals banners, roll-ups, card boards... kunnen dit op donderdagochtend 13 februari 2025 vanaf 06.00 uur. 

Datum en tijd

donderdag 13 februari 2025
08:00 ⇾ 16:00

Inschrijven kan tot en met: zondag 05 januari 2025 (08:00)

Prijs opmerkingen

 Alle prijzen op de website zijn vermeld exclusief BTW.

Contactpersoon

Johnny Dosquet

011/77 57 07

johnny.dosquet@pxl.be