PXL LVAB- Case studies

Workshop: interactieve sessie-praktische demo van Billtobox en Caseware (LIVESTREAM)

27-01-2021
Hogeschool PXL - - 3500 Hasselt

 

De coronacrisis heeft véél impact gehad, en nog steeds, op ons leven en dit zowel privé als professioneel. Eén daarvan is ongetwijfeld het feit dat de digitalisering zich in het algemeen en specifiek ook in onze sector in een nog sneller tempo heeft doorgezet. Ingevolge de lock-downs is de nood aan digitalisering nog hoger op de agenda gezet, ook bij accountants en belastingadviseurs. Sedertdien is telewerk en contacten op afstand met klanten gemeengoed geworden. Op zo’n moment wordt het belang van online oplossingen nog duidelijker.

 

Daarom zullen de volgende organisaties een demo komen geven waarbij interactief vragen kunnen worden gesteld.

 

Eerste deel:

Billtobox is een online platform dat de administratieve rompslomp tussen u en uw klanten wegneemt. Naast de tijdwinst die geboekt wordt bij de verwerking van facturen, bespaart u ook tijd dankzij het digitaal dossier, je kan extra dossiers aannemen met hetzelfde aantal personeelsleden. Zo heeft u meer tijd om uw klant uitstekend advies te geven en helpt hen ook met hun digitalisering. Het omvat scanning, 7-jaar archief, automatische uitwisseling tussen ondernemer en accountant, ondersteunt e-fff, UBL en Peppol, internationaal actief, ondersteuning door het beroepsinstituut, bankintegratie en potentiële nieuwe features van de app.

 

Tweede deel:

CaseWare automatiseert de jaarafsluiting, volledig online, en dit in nauwe samenwerking met beroepsverenigingen BBB vzw, VABF vzw, LVAB vzw en MAB vzw.

Verzamel gegevens uit uw online boekhoudpakket, werk samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op de automatisering om makkelijk en accuraat online de jaarrekening, verslagen, fiscale voorbereiding, etc. op te maken. 

Dankzij de uitgebreide integratie met FID-Manager en uw online boekhoudpakket gaat u nu 100% online met uw kantoor.

 

Datum en tijd

Woensdag 27 Januari 2021
van 18:30 tot 21:30u.

Inschrijven kan tot en met: Woensdag 20 Januari 2021
Kosteloos annuleren kan tot en met: Woensdag 20 Januari 2021

Programma

Prijs

Ambtenaar: 40,00 EUR

Bestuurslid LVAB: 0,00 EUR

Deelnemer: 80,00 EUR

Ere-bestuurslid LVAB: 0,00 EUR

LVAB-lid: 40,00 EUR

PXL-Personeel: 0,00 EUR

PXL-Student: 10,00 EUR

Sponsor: 0,00 EUR

Organisator

Contactpersoon

Nathalie  Voets

Nathalie Voets

nathalie.voets@pxl.be

Bijlagen

Bijlage
Billtobox.pdf
CaseWare.pdf