PXL Congress

Levend verlies. Een tocht met vele bochten

19-05-2021
Onlline

Op woensdag 19 mei  nodigt de Hogeschool PXL dpt. Healthcare u uit voor de lezing “Levend verlies; Een tocht met vele bochten”.  

Omwille van de  huidige onvoorspelbare maatregelen in functie van de bestrijding van de Covid Pandemie, is het moeilijk te voorspellen of deze lezing al in de zalen van PXL congress of online als webbinar zal aangeboden worden. Dit wordt nog tijdig met jullie gecommuniceerd.

In deze lezing beschrijft Leen Carens de impact van levend verlies en mogelijke manieren op hier antwoord op te bieden.  Bij het verlies van de eigen gezondheid of die van een dierbare spreekt men over levend verlies.  Vanzelfsprekendheden dreigen weg te vallen en nieuwe thema's dringen zich op.  Vaak luidt de diagnose het begin in van een intense periode van zoeken en hopen, van loslaten en vasthouden.

Hoe wordt het leven geleefd in dialoog met het verlies dat men dagelijks ontmoet?  Wie neemt men mee op de - soms levenslange - tocht?

Doelgroep

Deze lezing is bedoeld voor alle hulpverleners in de gezondheids– en welzijnszorg, nabestaanden en voor iedereen die interesse heeft in dit thema.

Datum en tijd

Woensdag 19 Mei 2021
van 19:00 tot 22:00u.

Inschrijven kan tot en met: Dinsdag 11 Mei 2021
Kosteloos annuleren kan tot en met: Dinsdag 11 Mei 2021

Sprekers

Leen Carens

Leen Carens (1977) is klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute en narratief therapeute. Zij is werkzaam binnen de groepspraktijk Verbinding in verlies en de psychologische dienst va...

Meer

Prijs

Coördinator levenslang leren: 0,00 EUR

Deelnemer: 30,00 EUR

PXL-Alumni: 26,00 EUR

PXL-Personeel: 22,00 EUR

PXL-Postactieven: 26,00 EUR

PXL-Student: 10,00 EUR

PXL-Student postgraduaat rouwbegeleiding: 0,00 EUR

Studenten andere instellingen : 10,00 EUR

Prijs opmerkingen

Betalen kan na ontvangst van de factuur.

Contactpersoon

Alexandra Cloostermans

Vormingscoördinator

alexandra.cloostermans@pxl.be