Hogeschool PXL

Hogeschool PXL: Jobevent 2023

Esplanade ( Trixxo Arena) Park H - Gouverneur Verwilghensingel 70 - 3500 Hasselt

Hogeschool PXL organiseert jaarlijks een Jobevent in samenwerking met VOKA - Kamer van Koophandel Limburg.

Afstuderend PXL-talent!

Met het PXL-Jobevent wil Hogeschool PXL de afstuderende studenten maximale kansen bieden in hun zoektocht naar een eerste job
.  Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent!

Het PXL-Jobevent voor de afstuderende PXL-studenten vindt plaats op donderdag 16 februari 2023 van 13.00u tot 16.00u in de Esplanade (Trixxo Arena) op Park H.


XL-beurs


De krapte op de arbeidsmarkt is vandaag een belangrijke zorg voor Vlaamse ondernemers, en dat dreigt de komende jaren alleen maar erger te worden. Dringende ingrepen om die krapte tegen te gaan zijn dan ook noodzakelijk.

 

Hogeschool PXL wil haar maatschappelijke taak hierin verder blijven vervullen en nodigt hiervoor alle werkzoekenden, van elke leeftijd, uit eender welke sector uit om het XL-Jobevent te bezoeken op vrijdag 17 februari 2023 in de Esplanade (Trixxo Arena) op Park H. 


Deelnameformules

 

Alle info met betrekking tot de deelnameformules vind je terug op onze website

Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW.

 

De verrekening van de Voka-korting en/of opname van de advertentie in de jobkrant gebeurt door PXL na de bevestiging van de inschrijving.

 

Registratie

 

Je wenst in te schrijven maar je bent nog niet geregistreerd?  Doorloop de registratie via de 2de button voor een vlotte en correcte inschrijving:

 



Privacy

PXL-NeXT verwerkt uw persoonsgegevens met de nodige zorg.  Indien je verdere vragen hebt omtrent de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kan je steeds contact opnemen met onze DPO en het privacy team via privacy@pxl.be
, of kan u onze privacyverklaring raadplegen.

Datum en tijd

donderdag 16 februari 2023
13:00 ⇾ 16:00

vrijdag 17 februari 2023
13:00 ⇾ 16:00

Inschrijven kan tot en met: maandag 30 januari 2023 (08:00)

Contactpersoon

Johnny Dosquet

011/77 57 07

johnny.dosquet@pxl.be