PXL- Professionalisering

Webinar: Solliciteren: hoe bereid je je voor? - i.s.m. Randstad Young Talents

25-03-2024

Ga je bijna afstuderen? Dan ben je vast op zoek naar enkele tips om jezelf zo goed mogelijk in de kijker te zetten met een goed CV, motivatiebrief en vooral sollicitatiegesprek. Hoe stel ik mezelf voor, wat moet ik in de verf zetten tijdens mijn sollicitatiegesprek en hoe trek je de aandacht met je cv en motivatiebrief?

PXL organiseert in samenwerking met Randstad sollicitatietraining om jullie de kneepjes van het solliciteren te leren en zo je (toekomstige) droomjob in de wacht te slepen. Je krijgt ook tips en tricks bij het opstellen van een goed CV en het schrijven van een degelijke motivatiebrief.

 

De eerste workshop Sollicitatietraining gaat over de voorbereiding van het solliciteren. We bekijken welke stappen je allemaal kan ondernemen vooraleer je effectief solliciteert. Eerst wordt er een stuk gekeken naar je skills en competenties (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik), dan wordt het CV in detail onder de loep genomen om dan af te sluiten met concrete tips & tricks rond het schrijven van een aantrekkelijke motivatiebrief.

Solliciteren: hoe bereid je je voor?

  1. Oriëntatiefase: ken jezelf
  2. CV
  3. Motivatiebrief

 

 

Datum en tijd

maandag 25 maart 2024
19:00 ⇾ 20:30

Inschrijven kan tot en met: maandag 25 maart 2024 (18:59)
Kosteloos annuleren kan tot en met: maandag 25 maart 2024 (23:59)

Contactpersoon