PXL- Professionalisering

Webinar: Solliciteren: hoe bereid je je voor? - i.s.m. Randstad Young Talents

22-04-2024

Ga je bijna afstuderen? Dan ben je vast op zoek naar enkele tips om jezelf zo goed mogelijk in de kijker te zetten met een goed CV, motivatiebrief en vooral sollicitatiegesprek. Hoe stel ik mezelf voor, wat moet ik in de verf zetten tijdens mijn sollicitatiegesprek en hoe trek je de aandacht met je cv en motivatiebrief?

PXL organiseert in samenwerking met Randstad sollicitatietraining om jullie de kneepjes van het solliciteren te leren en zo je (toekomstige) droomjob in de wacht te slepen. Je krijgt ook tips en tricks bij het opstellen van een goed CV en het schrijven van een degelijke motivatiebrief.


Tijdens de tweede workshop Sollicitatietraining bekijken we stap voor stap waar je op moet letten eens je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. We geven tips mee waar werkgevers op letten, wat je vooral wel/niet moet doen en hoe je je het best kan voorbereiden op het gesprek. Daarnaast komt ook het online solliciteren kort aan bod, iets wat toch vaker voorkomt dan vroeger en niet te onderschatten is. Als laatste verdiepen we ons in het netwerken via LinkedIn.

Solliciteren: aan de slag

  1. Sollicitatiegesprek
  2. Online solliciteren
  3. LinkedIn

 

 

 

Datum en tijd

maandag 22 april 2024
19:00 ⇾ 20:30

Inschrijven kan tot en met: maandag 22 april 2024 (18:59)
Kosteloos annuleren kan tot en met: maandag 22 april 2024 (23:59)

Contactpersoon